Sønderbro 7, 6100 Haderslev - Find vej

Skriv til mig: mail@starke-cykler.dk

Man - Fre: 8.00-17.30   Lør: 9.30-13.00

En elcykel gavner både dig og miljøet

Drømmer du om at kunne tage en behagelig cykeltur uden sved på panden? Så kan en elcykel være det rette valg for dig. Starkes Cykler i Haderslev er en cykelforretning med et stort udvalg af fine elcykler til herrer og damer. Jeg har kunder fra hele landet, men særligt fra Sønderjylland omkring Vojens og Christiansfeld.

I forretningen finder du et stort udvalg af både dame- og herrecykler. Som erfaren cykelhandler er jeg ekspert i elcykler med et stort udvalg i alle prisklasser. Jeg står klar til at finde lige den model, der passer til dine behov. Du har naturligvis også mulighed for at prøvekøre cyklen.

Hvordan virker en elcykel?

En elcykel gør de længere cykelture behagelige og nemme for dig, da cyklen er drevet af en motor. Motoren drives af et batteri, som ofte er placeret under bagagebæreren. Med en elcykel får du altså en ekstra kraft, så du kan komme fra A til B stort set uden at få sved på panden.

Vælger du at tage en elcykel frem for din bil, så gavner det både dig, men også miljøet. Du kan derfor med god grund vælge at investere i en elcykel, hvis du alligevel er på udkig efter enten en dame- eller herrecykel.

Kig forbi og se mit udvalg af elcykler

I min cykelforretningen finder du elcykler fra Kalkhoff, Batavus, Koga, Ebsen og Moustache. Du kan derfor med god grund kigge ind forbi butikken på:

Sønderbro 7, 6100 Haderslev.

Har du spørgsmål eller interesseret i et tilbud, er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig på telefon 74 52 17 78 eller på mail mail@starke-cykler.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt. 

Starkes Cykler

CVR: 37628689​​

​Telefon: ​74 52 17 78

E-mail: Skriv til os

Man - Fre: 8.00-17.30

Lør: 9.30-13.00

fribikeshop

Jeg er en ​del ​af Fri Bike​Shop